Μαουρίσιο: «Να γράψω ιστορία με τον Παναθηναϊκό»

Μαουρίσιο: «Να γράψω ιστορία με τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Μαουρίσιο: «Να γράψω ιστορία με τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Μαουρίσιο ενόψει του ντέρμπι της Τούμπας ξεκαθάρισε πως πέρα από την ευγνωμοσύνη που αισθάνεται για τον ΠΑΟΚ μετά το πέρασμά του από εκεί, ο κύκλος του έχει κλείσει και ο Παναθηναϊκός είναι πλέον η ομάδα με την οποία θέλει να γράψει ιστορία. «Θα ξεκουραστώ μετά το τελευταίο παιχνίδι του έτους» σχολίασε για τα ματς που έχει παίξει με πόνους.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Nova:

Για το παιχνίδι: “Βρισκόμαστε σε μια καλή στιγμή και θέλουμε να συνεχίσουμε. Ολοι είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε δουλέψει σκληρά και αυτό με σκοπό να κάνουμε έναν καλό αγώνα την Κυριακή”.

Για την άδεια Τούμπα: “Εμένα δε μου αρέσει να παίζω χωρίς φιλάθλους, έστω κι αν αυτοί είναι υπέρ ή εναντίον. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ωθούν την ομάδα τους, τόσο όταν είναι σε καλή στιγμή, όσο και σε δύσκολη περίοδο. Οι φίλαθλοι είναι φανατικοί, οπότε ενδεχομένως είναι για εμάς καλό το ότι δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο”.

Για το αν είναι ιδιαίτερο παιχνίδι γι αυτόν: “Εγώ δεν παίζω για να αποδείξω στον ΠΑΟΚ τι μπορεί ή δεν μπορεί να κάνει ο Μαουρίσιο. Ο ΠΑΟΚ με υποδέχθηκε, ήμουν εκεί τρία χρόνια, ευχαριστώ για όλα όσα έκανε για εμένα. Αναφέρομαι στον κόσμο και τον πρόεδρο, τους ευχαριστώ. Τώρα, όμως, είμαι στον Παναθηναϊκό. Εχω σκοπό να γράψω ιστορία στον Παναθηναϊκό. Ολη η ομάδα να αποτελέσει ένα ιστορικό σημείο”.

Για τη σταθερότητα των τελευταίων αγώνων: “Η μοναδική λέξη που υπάρχει είναι η δουλειά. Η ομάδα μας δουλεύει πολύ. Αυτή είναι η λέξη κλειδί”.

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει: “Δεν μου αρέσει να δείχνω προβλήματα. Όμως είναι αλήθεια ότι έπαιξα κάποια παιχνίδια με πόνο. Όμως είμαι ένας άνθρωπος που κάνει το παν, θέλω το καλύτερο για την ομάδα μου. Θέλω να παίξω σε όλους τους αγώνες. Είμαι νέος παίκτης στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Θέλω να εκμεταλλευτώ αυτές τις καλές στιγμές που βιώνουμε. Είναι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς, μετά θα ξεκουραστώ”.

Για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά: “Υγεία που είναι το σημαντικότερο. Χωρίς υγεία δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Το βασικό είναι η υγεία”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα