Παναθηναϊκός: Ημέρα τακτικής στο Κορωπί

Παναθηναϊκός: Ημέρα τακτικής στο Κορωπί

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Ημέρα τακτικής στο Κορωπί

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι καταστρώνει τα πλάνα του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την Πέμπτη στο Κορωπί το πρόγραμμα της προπόνησης είχε αρκετή τακτική για την αναμέτρηση με τον «δικέφαλο του βορρά».

Η προπόνηση της ημέρας διεξήχθη με περισσότερες απουσίες από τις προηγούμενες μέρες και μια αναγκαστική αποχώρηση.

Ο Αργύρης Καμπετσής δεν κατάφερε να βγάλει όλο το πρόγραμμα. Κάποιες ενοχλήσεις στη μέση τον οδήγησαν εκτός, ενώ και οι Σαβιέρ και Αντονίτο απουσίασαν με άδεια για προσωπικούς λόγους, όπως συμβαίνει εδώ και λίγες μέρες με τον Γιοάν Μολό.

Οι υπόλοιποι προσπάθησαν να κατανοήσουν τα πλάνα τακτικής του Λάζλο Μπόλονι έπειτα από το ζέσταμα που έκαναν, τις ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και την εξάσκηση στα τελειώματα.

Οι δύο αρχηγοί, Κουρμπέλης και Διούδης έκαναν αποφόρτιση, με τον χαφ του Παναθηναϊκού να συνεχίζει πιο χαλαρά προκειμένου να εμφανιστεί όσο γίνεται πιο έτοιμος στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Ατομικό ακολούθησαν οι Χατζηθεοδωρίδης, Σέχου και Μπεκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα