ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του Μαρτίνς για το ντέρμπι

Δημήτρης Τομαράς
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του Μαρτίνς για το ντέρμπι

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε αποστολή για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός με 23 παίκτες και δίχως να υπάρχει κάποια έκπληξη σε αυτήν. Για 4-3-3 η διάταξή του στο ματς.
Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ (Τετάρτη 19:30, novasports1HD).
Ο Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Μασούρας, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Φορτούνης, Βρουσάι, Κάιπερς, Σουντανί και Ελ Αραμπί. Εκτός των πλάνων του Πορτογάλου παραμένουν οι Βαλμπουενά, Χασάν και Μπρούνο, όπως και ο Βινάγκρε. Off είναι και οι Ντρέγκερ, Λοβέρα και Σουρλής. Όσο για την πιθανή 11άδα υπάρχει μία προσέγγιση με 4-3-3. Με Σα στα γκολπόστ και άμυνα με Σισέ, Σεμέδο, Χολέμπας και Ραφίνια.
Στο κέντρο Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκη με τον Τιάγκο Σίλβα να διεκδικεί θέση. Τριάδα μπροστά με Φορτούνη - Μασούρα ή Βρουσάι - Ελ Αραμπί. Πιθανότητες για την 11άδα έχει και ο Ραντζέλοβιτς ενώ ο Μπρούμα θα είναι στα πλάνα αλλά έχει ένα διάστημα αγωνιστικής αποχής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα