Η ΠΑΕ Άρης επιβεβαιώνει τον Σιαμπάνη με επιστολή της στην ΕΠΟ

Η ΠΑΕ Άρης επιβεβαιώνει τον Σιαμπάνη με επιστολή της στην ΕΠΟ

Gazzetta team
Η ΠΑΕ Άρης επιβεβαιώνει τον Σιαμπάνη με επιστολή της στην ΕΠΟ

bet365

Με επιστολή της στην ΕΠΟ, η ΠΑΕ Άρης επιβεβαίωσε τον Μάριο Σιαμπάνη καθώς σημείωσε ότι ο 21χρονος τερματοφύλακας την ενημέρωσε εγκαίρως για το «περιστατικό που υπέστη πριν το παιχνίδι ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ».
Ο Μάριος Σιαμπάνης ξεκαθάρισε στην επιστολή του ότι ενημέρωσε άμεσα την ΠΑΕ Άρης για την απόπειρα δωροδοκίας και η τελευταίο τον επιβεβαίωσε στη δική της επιστολή που απέστειλε στην ΕΠΟ καθώς σημείωσε ότι… «Σχετικά με όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες και έχουν λάβει ήδη το φως της δημοσιότητας, με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε επίσημα, ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Μάριος Σιαμπάνης μας ενημέρωσε άμεσα για το «περιστατικό που υπέστη πριν από το παιχνίδι ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής, όταν πρόσωπα, τα στοιχεία των οποίων έδωσε πλέον και στις αρμόδιες αρχές, προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν προκειμένου να έχει μειωμένη αγωνιστική απόδοση στον αγώνα που θα γινόταν την Κυριακή στις 13 Δεκεμβρίου 2020 μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ομάδας μας. Προς γνώση και για τις δικές σας τυχόν νόμιμες ενέργειες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα