ΠΑΟΚ: Ειδική θεραπεία ο Ουαγκέ, ατομικό ξανά ο Ροντρίγκο

ΠΑΟΚ: Ειδική θεραπεία ο Ουαγκέ, ατομικό ξανά ο Ροντρίγκο

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ειδική θεραπεία ο Ουαγκέ, ατομικό ξανά ο Ροντρίγκο

bet365

Ο ΠΑΟΚ ρίχνει όλο το βάρος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εκεί όπου παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Ροντρίγκο Σοάρες. Ειδική θεραπεία ξεκίνησε ο άτυχος Μούσα Ουαγκέ.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν την Τρίτη (15/12) στις προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το πρώτο μετά από πολύ καιρό χωρίς να υπάρχει ενδιάμεσα παιχνίδι στην Ευρώπη.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η σεζόν για τον ΠΑΟΚ δεν αποτελείται από ένα ματς, έτσι ο Δικέφαλος συνεχίζει την προσπάθειά του και επικεντρώνει την προσοχή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (14.12) οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στη δουλειά στην πρώτη εβδομάδα χωρίς μεσοβδόμαδο παιχνίδι.

Το πρόγραμμα είχε στόχευση στην κυκλοφορία της μπάλας. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση και το rondo, οι παίκτες εκτέλεσαν ασκήσεις με έμφαση στο passing game, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μούσα Ουαγκέ υποβάλλεται σε ειδική θεραπεία προκειμένου να «ηρεμήσει» το γόνατό του, να ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις και να καταρτιστεί το πλάνο της αποκατάστασής του, πάντα σε συνεργασία με τη Μπαρτσελόνα στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Την Τετάρτη (16.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα