ΠΑΟΚ: «Ο απίθανος Νιχάους αποφάσισε… Άρη» (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Ο απίθανος Νιχάους αποφάσισε… Άρη» (pic)

bet365

Νέα «επίθεση» από τον ΠΑΟΚ προς τον Ολλανδό διαιτητή, Μπας Νιχάους, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανάλυση του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έχει ως τίτλο «ο Νιχάους αποφάσισε… Άρη» και ακολούθως αναφέρει: «Ο απίθανος Ολλανδός διαιτητής Νιχάους έκανε τα πάντα για να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα και τα κατάφερε. Ο Άρης επικράτησε με 1-0 με ένα ανύπαρκτο πέναλτι στο πρώτο μέρος».

Σύμφωνα με τους «ασπρόμαυρους», «όλοι περίμεναν ένα σκληρό παιχνίδι. Ένα ντέρμπι που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Φυσικά δικαιώθηκαν. Εκείνο που δεν περίμενε και δεν ήθελε κανείς να συμβεί, ήταν η προσοχή να μην στραφεί στους πραγματικούς πρωταγωνιστές του αγώνα, τους παίκτες, αλλά τα φώτα να πέσουν στον Ολλανδό ρέφερι.

Έναν επικίνδυνο διαιτητή που κατάφερε να τα κάνει όλα λάθος σε ένα σημαντικό παιχνίδι και με τις αποφάσεις του να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα».

Για τις επίμαχες φάσεις η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Στο 38′ ήρθε η πρώτη παρέμβαση του Νιχάους στο παιχνίδι. Ο Μπερτόλιο μπήκε στην περιοχή, ο Πασχαλάκης έδιωξε τη μπάλα καθαρά, αλλά ο Ολλανδός ρέφερι και ο VAR, είχαν άλλη άποψη και έδειξαν πέναλτι. Μάλιστα ο Νιχάους δεν πήγε καν να δει τη φάση».

Και συνεχίζοντας γράφει:

«Στο 72′ ήταν η ώρα του Νιχάους να αναλάβει και πάλι δράση. Ο Τζόλης μπήκε στην περιοχή, δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Σάσα εντός περιοχής, έμεινε όρθιος και συνέχισε τη φάση, πέρασε τρεις αντιπάλους, ο Σούντγκρεν τον ανέτρεψε εντός περιοχής εκ νέου, ο ρέφερι υπέδειξε το πέναλτι, αλλά αυτή τη φορά πήγε να το δει στο VAR και το πήρε πίσω, ενώ δεν ασχολήθηκε καν με το μαρκάρισμα του Σάσα».

«Ο Α. Ζίβκοβιτς στο 85′ έχασε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία με σουτ στην κίνηση μετά από πάσα του Τσόλακ , για να έρθει ο Νιχάους να ολοκληρώσει το έργο του στις καθυστερήσεις.

Μετά από γέμισμα στην περιοχή του Άρη, ο Μπουσέ έχασε τη μπάλα και ο Μπαγκαλιάνης την σταμάτησε με το χέρι με τον Νιχάους να σφυρίζει… λήξη και φυσικά το VAR να μην ασχολείται καν με τη φάση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα