Δεληζήσης: «Ισχύουν σε μεγάλο βαθμό όσα ακούστηκαν» (vid)

Gazzetta team
Δεληζήσης: «Ισχύουν σε μεγάλο βαθμό όσα ακούστηκαν» (vid)

bet365

Ο Γιώργος Δεληζήσης δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες και σημείωσε ότι ισχύουν σε μεγάλο βαθμό όλα όσα ακούστηκαν τις παραμονές του ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ.

Ο αρχηγός του Άρη φιλοξενήθηκε στην αθλητική εκπομπή του MEGA και αρχικά αναφέρθηκε στο κίνητρο που έδωσε στους παίκτες του ΠΑΟΚ η τοποθέτηση του Πάμπλο Γκαρσία. «Μας πείσμωσαν οι δηλώσεις των παικτών του ΠΑΟΚ και του προπονητή του. Εμείς δίνουμε απαντήσεις στο γήπεδο. Μας έδωσαν κίνητρο οι δηλώσεις αλλά σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι θα πρέπει να είσαι δυνατός, συγκεντρωμένος και να κερδίσεις μονομαχίες. Νομίζω ότι παρουσιαστήκαμε καλοί στο τεχνικό κομμάτι καθώς ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα».

Ο Γιώργος Δεληζήσης προχώρησε σε μια δήλωση που θα συζητηθεί. Σε ερώτηση δημοσιογράφου πως «ακούστηκαν διάφορες φήμες πριν το παιχνίδι» στις προηγούμενες ημέρες κι ενόψει του ντέρμπι Αρη-ΠΑΟΚ ο αμυντικός του Άρη απάντησε: «Νομίζω ότι ισχύουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Εμείς δίνουμε απαντήσεις».

Μεταξύ άλλων κατέληξε λέγοντας ότι… «είμαι στεναχωρημένος που δεν ήταν ο κόσμος μας στις κερκίδες να πανηγυρίσει τη νίκη. Η ομάδα είναι καλά, έχει ποιοτικούς παίκτες, εξαιρετικό κλίμα και δεν είναι τυχαία η θέση που βρισκόμαστε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα