ΑΕΚ: Πρόβλημα με Νεντελτσιάρου, χάνει το ματς στη Ριζούπολη

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Πρόβλημα με Νεντελτσιάρου, χάνει το ματς στη Ριζούπολη

bet365

Λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο ο Ρουμάνος στόπερ χάνει την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Εκτός και ο Τσιγκρίνσκι, μέσα Λιβάια, Μπακάκης και Λόπες.

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της τρεις... τελικούς μέχρι τα Χριστούγεννα. Με Απόλλωνα Σμύρνης, Ολυμπιακό και Βόλο όπου οι νίκες είναι επιβεβλημένες για να αλλάξει το κλίμα και φυσικά για να παραμείνει η Ένωση δυναμικά σε τροχιά τίτλου. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι οι τρεις βαθμοί την Κυριακή στη Ριζούπολη κόντρα στην Ελαφρά Ταξιαρχία, με τον Μάσιμο Καρέρα να τονίζει ότι ο ίδιος έχει την ευθύνη να ανταποδώσει τη στήριξη που έλαβε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Ιταλός τεχνικός ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης είχε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που αφορά τον Νεντελτσιάρου. Ο Ρουμάνος στόπερ έχει μια ενόχληση στον δεξιό δικέφαλο από τον αγώνα με τη Λέστερ και ακολούθησε αποφόρτιση με συνέπεια να μείνει εκτός αποστολής για να μη ρισκάρει ενόψει Ολυμπιακού. Φυσικά εκτός είναι και ο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος λόγω του προβλήματος στον ώμο συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, και «τρέχει» για το ντέρμπι, ενώ στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν και οι Βασιλαντωνόπουλος και Αλμπάνης. Αντίθετα οι Μπακάκης, Λόπες και Λιβάια προπονήθηκαν για δεύτερη μέρα κανονικά και είναι διαθέσιμοι.

Στην κιτρινόμαυρη αποστολή βρίσκονται 22 ποδοσφαιριστές, οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα