Άρης: Με Σάκιτς η αποστολή για το ντέρμπι

Gazzetta team
Άρης: Με Σάκιτς η αποστολή για το ντέρμπι

bet365

Ο Εμάνουελ Σάκιτς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για το ντέρμπι (13/12, 19:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης» και μένει να φανεί αν θα είναι και στο βασικό σχήμα.

Η περίπτωση του Αυστριακού αμυντικού απασχόλησε έντονα τον Άκη Μάντζιο στο διάστημα της προετοιμασίας καθώς έχασε σημαντικό μέρος των προπονήσεων λόγω προβλήματος στο γόνατο. Ο Εμάνουελ Σάκιτς συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης και στις ασκήσεις τακτικής, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «κίτρινων» και μένει να φανεί αν θα είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή του Άρη. Ειδικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι και λόγω της παρουσίας του Ζίβκοβιτς (από πλευράς ΠΑΟΚ) στην πλευρά που καλύπτει, η παρουσία του κρίνεται επιτακτική.

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία βρίσκονται 22 παίκτες, πράγμα που σημαίνει ότι λίγο πριν τον αγώνα θα ληφθούν δύο τελευταίες αποφάσεις. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Cuesta, Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Bertoglio, Benalouane, Mancini, Matilla, Sakic, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Jeggo, Datkovic, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα