Στην Λεωφόρο για το τρία στα τρία

Gazzetta team
Στην Λεωφόρο για το τρία στα τρία

bet365

Στην φυσική του έδρα, την Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, την ώρα που η ΑΕΛ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στα δύο ματς που ανοίγουν την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Super League Interwetten
bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -Μάντσεστερ Σίτι. |21+

Η ΑΕΛ φιλοξενεί τον ΟΦΗ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Οι «βυσσινί» ηττήθηκαν από τον Παναιτωλικό και παρέμειναν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με τον Γιάννη Τάτση να ψάχνει για την πρώτη του νίκη στον πάγκο της ομάδας. Εκτός μακροχρόνιοι, δεν υπολογίζεται ο Κωστή, ενώ επιστρέφει ο Πλατέλλας. Ο ΟΦΗ έκανε ένα βήμα πίσω με την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα, σε ένα ματς πάντως που με βάση την εικόνα της ομάδας δεν άξιζε την ήττα. Αρκετές οι απουσίες για τον Γιώργο Σίμο ο οποίος δεν υπολογίζει τους Ντε Γκουζμάν, Τσιλιανίδη, Νέιρα, Μαρινάκη, Ναμπί, Σακόρ, και Σελίμοβιτς.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην Λεωφόρο τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «πράσινοι» προέρχονται από τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και τώρα θέλουν να δώσουν συνέχεια και να ανέβουν και άλλο στην βαθμολογία με στόχο την είσοδο στην πρώτη πεντάδα. Εκτός οι τραυματίες Σαβιέρ, Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ, καθώς και ο Αγιούμπ, επιστρέφει ο Εμμανουηλίδης. Από την πλευρά του ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην Λαμία και αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το πρωτάθλημα. Οι απουσίες είναι γνωστές για τον Γιαννίκη, ο οποίος δεν υπολογίζει τους Κριζμάν, Λώλη και Λεό.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (12/12)

17:15 ΑΕΛ – ΟΦΗ (Novasports 1)
19:30 Παναθηναϊκός – Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 2)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα