Αρης - ΠΑΟΚ: Λάβαρο με Μίετσελ για τον Δικέφαλο! (vid)

Gazzetta team
Αρης - ΠΑΟΚ: Λάβαρο με Μίετσελ για τον Δικέφαλο! (vid)

bet365

Με μεγάλο πρωταγωνιστή, τον Πολωνό Μάρτσιν Μίετσελ, που σκόραρε δύο φορές ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2004-05 πήρε μια μεγάλη νίκη στην έδρα του Άρη.
Σε μια χρονιά εκ διαμέτρου αντίθετη για τις δύο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ στα ψηλά της βαθμολογίας και τον Άρη εν τέλει να υποβιβάζεται, οι δύο αντίπαλοι συγκρούστηκαν στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής και ο ΠΑΟΚ από νωρίς έδειξε τις διαθέσεις του. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Μίετσελ από πλάγια θέση έξω από την περιοχή σούταρε δυνατά αιφνιδιάζοντας τον Λυμπερόπουλο για το 0-1, ενώ στο 10’ ο Μαλαδένης έβαζε βάσεις νίκης με το 2-0 ύστερα από ασίστ του Σαλπιγγίδη. Ο Μίετσελ στο 38ο λεπτό έκανε το 3-0 κι ενώ νωρίτερα είχε αποβληθεί ο Σανχούρχο αφήνοντας τον Άρη με 10 παίκτες. Το ματς στη συνέχεια πήγε στη διαχείριση με τους κιτρινόμαυρους να πετυχαίνουν γκολ με τον Εκουέμε μειώνοντας απλά σε 3-1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα