Άρης: Μέρος της προπόνησης για τον Σάκιτς

Άρης: Μέρος της προπόνησης για τον Σάκιτς

Gazzetta team
Άρης: Μέρος της προπόνησης για τον Σάκιτς

bet365

Η συμμετοχή του Εμάνουελ Σάκιτς στο ντέρμπι (13/12, 19:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης» παραμένει αμφίβολη καθώς δεν έβγαλε το σύνολο της προπόνησης του Άρη.

Αυτή τη στιγμή, ο Άκης Μάντζιος δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής μπορεί να «βγάλει» 90πτο καθώς και σήμερα (11/12) συμμετείχε σε μεγάλο μέρος της προπόνησης και δεν την ολοκλήρωσε. Ο προπονητής του Άρη υποστήριξε ότι θα αξιολογήσει την κατάσταση του ποδοσφαιριστή και αναλόγως θα αποφασίσει για την παρουσία του, είναι σαφές όμως ότι υπάρχει προβληματισμός καθώς περίμενε ότι ο Σάκιτς θα μπορούσε να ανταποκριθεί στο σύνολο του σημερινού (11/12) προγράμματος.

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει. «Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας για το κυριακάτικο ντέρμπι.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, αμυντική και επιθετική τακτική, καθώς και τελειώματα φάσεων), στο μεγαλύτερο μέρος της οποίας συμμετείχε και πάλι ο Εμάνουελ Σάκιτς.

Μετά την ολοκλήρωση της αυριανής προπόνησης θα ανακοινωθεί θα αποστολή του αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (13/12, 19:30)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα