Αστέρας Τρίπολης: Ατομικό για Άλβαρες, προλαβαίνει Ατρόμητο

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αστέρας Τρίπολης: Ατομικό για Άλβαρες, προλαβαίνει Ατρόμητο

bet365

Ο Φεδερίκο Άλβαρες, που τραυματίστηκε στο ματς με τον Βόλο, φαίνεται ότι θα είναι κανονικά στη διάθεση του Ράσταβατς για το ματς με τον Ατρόμητο.

Στο 80' της αναμέτρησης με τον Βόλο, ο Άλβαρες υπέστη διάστρεμμα α' βαθμού και αποχώρησε από το ματς αφήνοντας τη θέση του στον Τίλικα. Ο Αργεντινός μπακ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή (11/12), αλλά το Σάββατο εκτιμάται ότι θα μπει και πάλι σε φουλ ρυθμούς και θα είναι πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σημαντικό ματς με τον Ατρόμητο (13/12, 19.30).

Στο σημερινό πρόγραμμα, το βάρος έπεσε στην τεχνική με τον Ράσταβατς να δουλεύει στα τελειώματα των φάσεων, ενώ υπήρξε και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Αύριο η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11.00 και πριν απ' αυτήν θα γίνουν τα τεστ για τον κορονοϊό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα