ΠΣΑΠ για πρόταση ΟΦΗ: «Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία» (pic)

ΠΣΑΠ για πρόταση ΟΦΗ: «Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία» (pic)

Gazzetta team
ΠΣΑΠ για πρόταση ΟΦΗ: «Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία» (pic)

bet365

Ο Σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών στάθηκε στην πρόταση των κρητικών για οικονομική ενίσχυση των παικτών της Super League 2 και της Football League

Ο ΟΦΗ έκανε σήμερα την πρόταση σε όλες τις ομάδες της Super League 1 να βοηθήσουν τους παίκτες της Super League 2 και της Football League, καταβάλλοντας οι «μεγάλοι» στους ποδοσφαιριστές που τα πρωταθλήματά τους δεν παίζουν από τον περασμένο Μάρτιο ένα μέρος από τα χρήματα που πήραν από το Solidarity της UEFA.

Ο ΠΣΑΠ «χαιρέτισε» την παραπάνω απόφαση και μέσω των social media έγραψε μεταξύ άλλων πως «ο Σύνδεσμός μας χαιρετίζει την πρωτοβουλία της ομάδας, που αποδεικνύει έμπρακτα πως η αλληλεγγύη μπορεί να θριαμβεύσει, ακόμη και στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε. Ελπίζουμε την πρωτοβουλία του ΟΦΗ να αγκαλιάσουν και οι άλλες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας και να γίνει αποδεκτή, καθώς μία τέτοια σημαντική βοήθεια προς τους συναδέλφους μας θα θυμίσει σε όλους μας τις αξίες όπου θα πρέπει να προάγονται μέσω του αθλητισμού».

Ο OFI Crete F.C. με επιστολή του στη Super League πρότεινε όλες οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας να δώσουν, μέσω του...

Δημοσιεύτηκε από ΠΣΑΠ 1976 - Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών στις Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα