Παναθηναϊκός: Ξεκούραση για τέσσερις

Παναθηναϊκός: Ξεκούραση για τέσσερις

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ξεκούραση για τέσσερις

bet365

Αποφόρτιση είχε το... μενού της Τρίτης για Βιγιαφάνιες που εκτίει με Απόλλωνα, Κουρμπέλη, Μαουρίσιο και Μακέντα, ώστε να πάρουν ανάσες ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον ΠΑΣ. Εκτός ο Αγιούμπ.

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ έφερε χαμόγελα μετά από καιρό στο Κορωπί και από το απόγευμα της Τρίτης ο Λάζλο Μπόλονι ξεκίνησε την... επιχείρηση προσγείωσης ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ το Σάββατο στην Λεωφόρο.

Οι πράσινοι μετά το ρεπό της Δευτέρας επέστρεψαν στις προπονήσεις, με το προπονητικό επιτελείο να δίνει ανάσες σε τέσσερις παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί το τελευταίο διάστημα. Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Μακέντα και Βιγιαφάνιες έκαναν αποφόρτιση. Ο Αργεντινός συμπλήρωσε κάρτες και θα χάσει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Θεραπεία έκανε ο Σαβιέρ, ατομικό ο Χατζηθεοδωρίδης και κλινήρης έμεινε ο Αγιούμπ λόγω γαστρεντερίτιδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα