Μάνταλος: «Σε ποσοστό 90% είναι δική μας ευθύνη, θα είναι καταστροφή εάν έχουμε και άλλη απώλεια»!

Gazzetta team
Μάνταλος: «Σε ποσοστό 90% είναι δική μας ευθύνη, θα είναι καταστροφή εάν έχουμε και άλλη απώλεια»!

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος επισήμανε πως οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν ένα ποσοστό 90% ευθύνης για ότι έγινε στο ΟΑΚΑ. Τι είπε για την πίεση μετά την ήττα με Παναθηναϊκό.
Ο Μάνταλος είπε στη NOVA για:
Την ήττα: Είμαστε απογοητευμένοι. Δεν λέω μεγαλύτερη κουβέντα. Νιώθω σαν τις τελευταίες 2 εβδομάδες να έχουμε βαλθεί να καταστρέψουμε μια ολόκληρη σεζόν. Μείναμε εκτός Ευρώπης.
Είναι μια δύσκολη βραδιά η αποψινή. Δεν είναι ώρα για κουβέντες. Η ΑΕΚ πρέπει να αντιδράσει άμεσα αν θέλει να μην χάσει τον κύριο στόχο που είναι ο τίτλος. Θα είναι μια καταστροφή αν μέχρι τα Χριστούγεννα έχουμε κι άλλη απώλεια. Θα είναι η απολυτή αποτυχία. Μια είναι η αντίδραση της ΑΕΚ. Να κάνουμε τρεις νίκες μέχρι τα Χριστούγεννα.
Το τι φταίει: Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Υπήρχαν κακές στιγμές και μία κακή νύχτα της ομάδας. Η ομάδα θέλει σταθεροποίηση. Η ομάδα δεν μπορεί να κάνει μια μεγάλη νίκη και μετά να έχει κακές βραδιές. Χρειάζεται σταθερότητα για να μείνουμε ζωντανοί στον στόχο μας.
Το εάν νιώθει παραπάνω πίεση: Πίεση νιώθω από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ΑΕΚ. Έχουμε απογοητεύσει τον κόσμο. Να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να εμφανιστούμε καλύτεροι. Αυτό πρέπει να γίνει. Λάθος πήγε το πρώτο μέρος σήμερα, δεχτήκαμε δύο γκολ. Αργήσαμε να αντιδράσουμε.
Τις ευθύνες: Ξεκάθαρα στους παίκτες που αγωνίζονται το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Σίγουρα στο κακό αποτέλεσμα φταίνε και οι παίκτες και ο προπονητής. Σε ποσοστό 90% είναι δική μας ευθύνη. Η ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Αυτοί ξεκινήσαμε, αυτοί βγάλαμε την ομάδα στην Ευρώπη αυτοί θα συνεχίσουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα