Τσαμπούρης: «Μεγάλη νίκη»

Gazzetta team
Τσαμπούρης: «Μεγάλη νίκη»

bet365

Ο Σάββας Τσαμπούρης, μίλησε για την μεγάλη νίκη του Απόλλωνα στο Γεντί Κουλέ και στάθηκε στο πόσο σημαντική είναι για την ψυχολογία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Τεράστια νίκη για την ομάδα μας, απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο που έχει δείξει τα τελευταία δύο χρόνια πόσο καλή και δουλεμένη ομάδα είναι. Θέλαμε να δώσουμε απαντήσεις στους εαυτούς μας μετά το κάκιστο 30λεπτο που είχαμε με τον Βόλο για το πόσο ποδοσφαιρικά αφελείς ήμασταν και χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Δείξαμε εγωισμό και προσωπικότητα, παρουσιάσαμε ένα καλό πρόσωπο απέναντι στον ΟΦΗ και φεύγουμε με ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Στο γρήγορο γκολ που πετύχαμε, δεν πανικοβληθήκαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού παρ' ότι δεχτήκαμε πίεση, κάναμε το 0-2 και διαχειριστήκαμε άψογα το παιχνίδι».

Για τον εξαιρετικό Βέρχουλστ: «Γι' αυτό παίζουμε 11, υπάρχει τερματοφύλακας, κομμάτι της ομάδας είναι, είναι πάρα πολύ καλός το έχει αποδείξει. Όταν νικάς χρειάζεται και τύχη και σήμερα ήταν πάρα πολύ σημαντική η νίκη και περισσότερο αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας».

Για την ψυχολογία που τους δίνει αυτή η νίκη μετά το 3-3 με τον Βόλο: «Θέλαμε να δώσουμε απαντήσεις στους εαυτούς μας. Δεν είναι εικόνα αυτή που είχαμε για 30 λεπτά. Δεν μπορούμε να είμαστε τόσο χαλαροί και τόσο αφελείς και να ισοφαριζόμαστε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα