ΠΑΟΚ: Με πολλά νέα πρόσωπα η ενδεκάδα (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Με πολλά νέα πρόσωπα η ενδεκάδα (vid)

bet365

O ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Superleague Interwetten και ο Πάμπλο Γκαρσία κατεβάζει μια ενδεκάδα με αλλαγές στα μετόπισθεν της ομάδας του.

Οι αλλαγές του Ουρουγουανού τεχνικού του ΠΑΟΚ επικεντρώνονται στο κέντρο της άμυνας, εκεί όπου το δίδυμο Βαρέλα – Κρέσπο δεν τα πήγε καθόλου καλά στο παιχνίδι με την Ομόνοια και στη θέση του απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ξεκινούν οι Ινγκασον και Μιχαηλίδης.

Με τον Πασχαλάκη να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια και στα δύο άκρα να είναι ο Ροντρίγκο (δεξιά) και ο Γιαννούλης (αριστερά), ο Αουγκούστο επιστρέφει σε ρόλο αμυντικού χαφ, με τους Σβαμπ και Ελ Καντουρί να συμπληρώνουν την τριάδα στη μεσαία γραμμή.

Ο Γκαρσία δίνει άλλη μια ευκαιρία στον Σφιντέρσκι τον οποίο και ξεκινάει στην ενδεκάδα, αφήνοντας και πάλι τον Τσόλακ στον πάγκο, με τους Α. Ζίβκοβιτς και Τζόλη στα δύο άκρα της επίθεσης του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα