Δεληζήσης: «Δεν γυρίζεις εύκολα από το 2-0»

Gazzetta team
Δεληζήσης: «Δεν γυρίζεις εύκολα από το 2-0»

bet365

Στην ομαδική αντίδραση του Άρη μετά το εις βάρος του 2-0 από τον Ατρόμητο στάθηκε ο Γιώργος Δεληζήσης.

Ο αρχηγός του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports για το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Περιστέρι. «Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια για να ισοφαρίσουμε. Είναι επιτυχία για εμάς, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Η ομάδα έχει αρκετή ποιότητα, ειδικά μεσοεπιθετικά. Διαθέτουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά ανά πάσα στιγμή. Μετά το 1-0 το πιστέψαμε περισσότερο. Δεν ήταν εύκολο γιατί δεν είναι τόσο απλό να ανοιχτείς για την ισοφάριση, μπορεί εκεί τα πράγματα να εξελιχθούν χειρότερα», είπε.

Ο Γιώργος Δεληζήσης ρωτήθηκε για το κερδισμένο πέναλτι του Ατρόμητου και απάντησε… «δείτε το εσείς», για να συμπληρώσει για την παρουσία της ομάδας στις πρώτες θέσεις. «Είναι κάτι πρωτόγνωρο αλλά και δίκαιο βάσει της εικόνας που έχουμε σαν ομάδα. Έχουμε σταθερότητα». Σχετικά με το ντέρμπι που ακολουθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ, απάντησε: «Όλοι γνωρίζουν τη σημασία του. Ο κόσμος περιμένει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα το κάνουμε. Μακάρι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να είμαστε νικητές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα