Μάντζιος: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Δείξαμε χαρακτήρα»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην αυταπάρνηση των παικτών του και στην επιστροφή του Άρη υπό αντίξοες συνθήκες στο Περιστέρι, στην ισοπαλία με τον Ατρόμητο.

Ο Άρης βρέθηκε να αγωνίζεται με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Λίντσεϊ Ροζ αλλά και πίσω στο σκορ με 2-0 στις αρχές του δευτέρου μέρους. «Είναι δύσκολο να επιστρέψεις, αλλά τα παιδιά έκαναν τεράστια προσπάθεια. Δε νομίζω ότι σε κάποιο σημείο του αγώνα ήμασταν χειρότεροι από τον αντίπαλο ούτως ώστε να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία του έγινε η φάση του πέναλτι και στη δεύτερη – δίχως να έχει πιάσει την μπάλα ο τερματοφύλακάς μας – έγινε το 2-0. Δεν το παρατήσαμε, πιστέψαμε στην επιστροφή και θεωρώ ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Αυτό το παιχνίδι ήταν ένα δείγμα του ότι παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Συνεχίζουμε έχοντας κλείσει έναν δύσκολο κύκλο με τρεις αγώνες σε επτά μέρες», είπε αρχικά στα κανάλια Novasports.

Αναφέρθηκε επιμέρους στην προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου. «Πίστη υπήρχε κι αυτό φάνηκε. Για μένα, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι είναι σα να κερδίσαμε γιατί μετά από ένα σημείο είχαμε να διαχειριστούμε την κούραση. Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε από τον πάγκο με κάποιες κινήσεις και γενικώς η ομάδα έδειξε με την αντίδρασή της ότι είμαστε μια καλή οικογένεια».

Ρωτήθηκε και για το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ. «Είναι διαφορετικό παιχνίδι. Ξέρω πολύ καλά ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι στιγμές, αλλά δεν πρέπει να μένεις σ’ αυτές, οφείλεις να προχωράς. Είναι σημαντικό αυτό που πετύχαμε από ψυχολογικής άποψης. Επαναλαμβάνω ότι είναι σα να κερδίσαμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα