ΑΕΚ: Πρόβλημα με Μπακάκη ενόψει Παναθηναϊκού

ΑΕΚ: Πρόβλημα με Μπακάκη ενόψει Παναθηναϊκού

Gazzetta team
ΑΕΚ: Πρόβλημα με Μπακάκη ενόψει Παναθηναϊκού

bet365

Μια κάκωση στην ποδοκνημική αποκόμισε από το ματς με την Μπράγκα ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος έκανε θεραπεία και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι της Κυριακής.

Οι κιτρινόμαυροι έκαναν αποκατάσταση το πρωί της Παρασκευής στα Σπάτα μετά την ήττα με 2-4 από την Μπράγκα και στρέφουν πλέον αποκλειστικά την προσοχή τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή. Για την αναμέτρηση είναι αμφίβολος ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος έχει μια κάκωση στην ποδοκνημική από το χθεσινό ματς με συνέπεια να κάνει θεραπεία.

Θεραπεία και ατομικό συνέχισαν τόσο ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι όσο και ο Ελντερ Λόπες, οι οποίοι φαινόταν εξαιρετικά δύσκολο άλλωστε να είναι διαθέσιμοι, ενώ ο Νέναντ Κρίστιτσιτς που έχασε το ματς με την Μπράγκα λόγω ενοχλήσεων συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος και φαίνεται πως θα είναι εντάξει. Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα