Άρης: Έκπληξη αλλά και σιγουριά για την υπόθεση Τριανταφυλλάκου

Άρης: Έκπληξη αλλά και σιγουριά για την υπόθεση Τριανταφυλλάκου

Gazzetta team
Άρης: Έκπληξη αλλά και σιγουριά για την υπόθεση Τριανταφυλλάκου

bet365

Στην ΠΑΕ Άρης ένιωσαν έκπληξη με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου επί της υπόθεσης του Βασίλη Τριανταφυλλάκου, υποστηρίζουν όμως ότι και αυτή θα έχει την ίδια τύχη με τις αντίστοιχες (όμοιες) που προηγήθηκαν.

Δεδομένων των αποφάσεων που είχαν ληφθεί για αντίστοιχες υποθέσεις τόσο για την ΠΑΕ Άρης όσο και για την ΠΑΕ ΟΦΗ για υποθέσεις χρεών των παλιών εταιριών, στις τάξεις των «κίτρινων» προκάλεσε έκπληξη η σημερινή (1/12) απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ η οποία δικαίωσε εν μέρει τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο. Αντιθέτως, χαρακτηρίζουν αναμενόμενη την απόρριψη της προσφυγής του Εύθυμη Κουλουχέρη.

Η σημερινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου είναι όμοια μ’ αυτή του Παναγιώτη Κοντοβά. Επί της ουσίας, στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς επίσης και ότι θα ακολουθηθεί η ίδια νομική διαδικασία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα