ΟΦΗ: Νοκ άουτ για το 2020 ο Ντε Γκουζμάν

ΟΦΗ: Νοκ άουτ για το 2020 ο Ντε Γκουζμάν

Gazzetta team
ΟΦΗ: Νοκ άουτ για το 2020 ο Ντε Γκουζμάν

bet365

Ο Ολλανδός χαφ υπέστη θλάση και δεν αναμένεται να παίξει ξανά στο τρέχων έτος

Ασχημα ήταν τα μαντάτα για τον ΟΦΗ, σε ότι αφορά την κατάσταση του Τζόνοθαν Ντε Γκουζμάν. Ο Ολλανδός χαφ τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ύστερα από εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται σε περίπου 20 ημέρες. Αυτόματα δεν αναμένεται να παίξει ξανά στο 2020.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Χωρίς τον Jonathan De Guzman ολοκληρώθηκε την Δευτέρα (30/11) η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο μέσος του ΟΦΗ, που αποχώρησε τραυματίας από τον χθεσινό (29/11) αγώνα, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού. Άρχισε θεραπεία και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί.

Θεραπεία συνέχισε ο Νίκος Μαρινάκης, όπως και οι Nazareno Solis και Felipe Souza, οι οποίοι έκαναν επιπλέον ατομικό πρόγραμμα. Ο Adil Nabi δεν προπονήθηκε.

Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε άσκηση τεχνικής, μετάβασης και αγωνιστικό παιχνίδι.

Αύριο, Τρίτη (1/12), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Επόμενη προπόνηση έχει οριστεί για τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (2/12).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα