Παναθηναϊκός: Πρώτο 90λεπτο για Αλεξανδρόπουλο (pic)

Παναθηναϊκός: Πρώτο 90λεπτο για Αλεξανδρόπουλο (pic)

Νίκος Μαρούδας
Παναθηναϊκός: Πρώτο 90λεπτο για Αλεξανδρόπουλο (pic)

bet365

Ιστορικό ήταν το παιχνίδι του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου με τον Παναιτωλικό, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να παίζει για πρώτη φορά και στα 90 λεπτά σε αναμέτρηση του «τριφυλλιού».

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό δεν θα το ξεχάσει ποτέ ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Ο νεαρός χαφ του «τριφυλλιού», είναι από τα πρόσωπο που έχουν ξεχωρίσει στη φετινή σεζόν με τις εμφανίσεις του.

Έχει παρουσιάσει ένα αρκετά καλό πρόσωπο σε κάθε ευκαιρία που του έχει δοθεί από τον προπονητή του. Ήταν εκ των κορυφαίων στο Καραϊσκάκη, ενώ κόντρα στον Παναιτωλικό έζησε για πρώτο φορά κάτι ξεχωριστό. Κατάφερε να αγωνιστεί με την φανέλα του Παναθηναϊκού σε ολόκληρο το ματς.

Μέχρι το παιχνίδι με τα «καναρίνια», ο Αλεξανδρόπουλος, είχε αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια στη καριέρα του με τους «πράσινους». Την Κυριακή σημείωσε την 17η συμμετοχή του, η οποία όμως ήταν ξεχωριστή. Ήταν στην βασική ενδεκάδα και ο Λάζλο Μπόλονι αποφάσισε να μην τον αντικαταστήσει σε κανένα σημείο του 90λεπτου με αποτέλεσμα για πρώτη φορά να πάρει... γεύση από ολόκληρη αναμέτρηση στον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα