Οταν ο Μπουχαλάκης πετυχαίνει 2 γκολ σε 1 ματς και το «τυχερό» 47 (vids)

Οταν ο Μπουχαλάκης πετυχαίνει 2 γκολ σε 1 ματς και το «τυχερό» 47 (vids)

Γιώργος Ντυμένος
Οταν ο Μπουχαλάκης πετυχαίνει 2 γκολ σε 1 ματς και το «τυχερό» 47 (vids)

bet365

Ο 27χρονος χαφ είχε βρει δις στόχο και σε έναν αγώνα της Νότιγχαμ Φόρεστ και όπως τότε έτσι και απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σκόραρε με ωραίο αριστερό σουτ στο 47' της αναμέτρησης
Με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Αρη στη Θεσσαλονίκη. Ο 27χρονος χαφ βρήκε στόχο δις, στο 29' και το 47' της αναμέτρησης, ενώ το τελευταίο του χρονικά τέρμα ήταν πάρα πολύ όμορφο σε εκτέλεση και δημιουργία.
Η αποψινή είναι η 232η επίσημη συμμετοχή του διεθνή μέσου σε συλλογικό επίπεδο και συνολικά έχει σημειώσει 19 γκολ. Ομως δεν είναι η πρώτο φορά που πέτυχε 2 σε έναν μόνο αγώνα, αφού κάτι ανάλογο έπραξε και πριν από περίπου 3 χρόνια και πιο συγκεκριμένα στις 12 Αυγούστου του 2017. Τότε στο ντεμπούτο του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ σκόραρε κόντρα στην Μπρέντφορντ στο 41' και το 47' και την οδήγησε στη νίκη με 4-3!
Μάλιστα όπως απόψε έτσι και τότε «όπλισε» και «εκτέλεσε» στο 47' της αναμέτρησης, όταν με όμορφο αριστερά σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ. Αυτόματα το Νο 47, μπορεί να λογίζεται ως το τυχερό του.
Για την ιστορία σε διάστημα 18 λεπτών σημείωσε όσα γκολ είχε σημειώσει τις τρεις τελευταίες του σεζόν με τα «ερυθρόλευκα» στο πρωτάθλημα (2016/17, 2018/19, 2019/20, 59 συμμετοχές/2 γκολ) και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έλαμψε το άστρο του.
Δείτε τόσο τα δύο αποψινά τέρματά του όσο και τα ισάριθμά του στο παιχνίδι του Γκρίφιν Παρκ, όπου τότε στο αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 και ύστερα «εκτόξευσε» το σκορ στα επίπεδα του 3-1 για τη Νότιγχαμ (με την μπλε εμφάνιση).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα