ΠΑΟΚ: Μέσα ο Περέιρα και εκτός οι Κρέσπο - Εσίτι

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Περέιρα και εκτός οι Κρέσπο - Εσίτι

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Μέσα ο Περέιρα και εκτός οι Κρέσπο - Εσίτι

bet365

Ο Πάμπλο Γκαρσία έβγαλε αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (17.15, ΔΑΚ Λαμίας). Μέσα ο Περέιρα και έξω οι Κρέσπο και Εσίτι.
Ο Δημήτρης Γιαννούλης επέστρεψε από την καραντίνα λόγω Covid 19 και έκανε ατομικό στο γήπεδο και ενώ ο Άντριαν Περέιρα προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Κρέσπο - Εσίτι.
Οι εκλεκτοί του Πάμπλο Γκαρσία για το Λαμία - ΠΑΟΚ είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ουαγκέ , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχαηλίδης , Περέιρα , Βιεϊρίνια , Τσιγγάρας , Ντόουγκλας Αουγκούστο , Νινούα , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α. Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι & Τσόλακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα