Ολυμπιακός: Μέσα Χολέμπας και Ελ Αραμπί για Άρη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Μέσα Χολέμπας και Ελ Αραμπί για Άρη

bet365

Επιστρέφουν οι Χολέμπας και Ελ Αραμπί για τον αγώνα με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Στην αποστολή ο Ραφίνια που ίσως όμως προφυλαχθεί.

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει για τη Θεσσαλονίκη για το σαββατιάτικο ματς με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης στις 19:30, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μετράει δύο επιστροφές. Χολέμπας και Ελ Αραμπί είναι έτοιμοι και μπήκαν στην αποστολή. Είναι πιθανό μάλιστα αμφότεροι να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα. Στην αποστολή είναι και ο Ραφίνια, ωστόσο ίσως προφυλαχθεί λόγω ενός χτυπήματος που έχει υποστεί. Σε αυτήν την περίπτωση θα ξεκινήσει ο Ντρέγκερ στην ενδεκάδα.

Εκτός είναι ο Χασάν που είναι ακόμα στην Αίγυπτο με κορονοϊό. Εκτός για τον ίδιο λόγο παραμένει και ο Ρατζέλοβιτς, ο Μπρούμα λόγω ενός μυϊκού τραυματισμού δεν είναι διαθέσιμος, ενώ στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Βινάγκρε παρότι προπονείται κανονικά.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται οι: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Πέπε, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Λοβέρα, Μασούρας, Σουντανί, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Φορτούνης, Κάιπερς, Ελ Αραμπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα