Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις και αποφόρτιση για Κουρμπέλη

Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις και αποφόρτιση για Κουρμπέλη

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις και αποφόρτιση για Κουρμπέλη

bet365

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης προπονήθηκε ξανά σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς κάνοντας αποφόρτιση στο Κορωπί λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στον προσαγωγό.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού προσπαθεί να ξεφορτωθεί τις ενοχλήσεις και τους πόνους που αισθάνεται αρκετά συχνά και των συνεχόμενων αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Δεν προπονήθηκε κανονικά ούτε την Παρασκευή, ο Λάζλο Μπόλονι είπε στο συνδρομητικό κανάλι πως θα πρέπει ο «Κούρμπε» να είναι υγιής για να μπορέσει να βοηθήσει, όμως και την Παρασκευή ο Έλληνας χαφ έκανε μόνος του πρόγραμμα.

Απών από την προπόνηση ήταν ο Τάσος Χατζηγιοβάνης λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, ατομικό έκαναν οι Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ, Σέχου και θεραπεία ο Σαβιέρ.

Οι υπόλοιποι μετά το ζέσταμα επιδόθηκαν σε εξάσκηση στα τελειώματα και έπαιξαν παιχνίδι τακτικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα