Άρης: Θεραπεία ο Δεληζήσης

Άρης: Θεραπεία ο Δεληζήσης

Gazzetta team
Άρης: Θεραπεία ο Δεληζήσης

bet365

Ο Γιώργος Δεληζήσης δεν συμμετείχε στη σημερινή (25/11) προπόνηση του Άρη λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο αν ο αρχηγός του Άρη θα βρεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου στον αγώνα του Σαββάτου (28/11, 19:30) με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης». Αυτό θα φανεί στην αυριανή (26/11) προπόνηση κι αν ο Γιώργος Δεληζήσης θα είναι σε θέση να ακολουθήσει το ομαδικό πρόγραμμα. Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου (28/11) με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30).

Στη σημερινή προπόνηση (ενεργοποίηση, ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων με μπάλα) δεν συμμετείχε προληπτικά ο Γιώργος Δεληζήσης, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο (ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας).

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα