Άρης: Ο Μάντζιος σκέφτεται την επιστροφή του Μπερτόγλιο

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Ο Μάντζιος σκέφτεται την επιστροφή του Μπερτόγλιο

bet365

Ο Άκης Μάντζιος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την επιθετική λειτουργία του Άρη στην εκτός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού και η επιστροφή του Φακούντο Μπερτόγλιο στο βασικό σχήμα είναι μέσα στις σκέψεις του.

Μετά τη νίκη του Παναιτωλικού, ο Άκης Μάντζιος διατύπωσε παράπονα για την επιθετική λειτουργία της ομάδας του καθώς περίμενε καλύτερα τελειώματα φάσεων. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι – και ορμώμενος από την απόδοσή του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης – ο έμπειρος τεχνικός έδωσε ρόλο επιτελικού μέσου στον Ματέο Γκαρσία και θέση βασικού στον Σιάντε Σίλβα. Οι δύο ποδοσφαιριστές έδωσαν ταχύτητα, υστέρησαν στην τελική πάσα και συνέπεια αυτής της κατάστασης ήταν ο περιορισμός της ομάδας στο ένα γκολ αλλά και σε λίγες τελικές προσπάθειες.

Ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης (28/11) με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης», ο 51χρονος τεχνικός σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές στη μεσοεπιθετική γραμμή του. Υπάρχει ως σκέψη η τοποθέτηση του Μπρούνο Γκάμα σε ρόλο επιτελικού μέσου και η επιστροφή του Ματέο Γκαρσία στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Σε αυτή την περίπτωση, ο Σιάντε Σίλβα θα παραμείνει στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Αν ο Άκης Μάντζιος επιλέξει αυτό το σχήμα, προφανέστατα θα το κάνει έχοντας κατά νου το επίπεδο ανταπόκρισης των Γκαρσία, Σίλβα και στα ανασταλτικά καθήκοντά τους καθώς είναι συνεπείς στην παροχή βοηθειών στα μπακ της κάθε πλευράς.

Στο μυαλό του προπονητή του Άρη υπάρχει όμως και το σενάριο επιστροφής του Φακούντο Μπερτόγλιο στο αρχικό σχήμα καθώς εκτιμά ότι παρόντος του Αργεντίνου, θα βελτιωθεί η επιθετική λειτουργία της ομάδας του, θα γίνει πιο δημιουργική. Αν τελικώς καταλήξει σ’ αυτό, τότε ο Σιάντε Σίλβα δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα καθώς στην αριστερή πλευρά της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μπρούνο Γκάμα και φυσικά ο Ματέο Γκαρσία στην αντίστοιχη δεξιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα