Αλεξανδρόπουλος: «Θέλαμε το κάτι παραπάνω» (vid)

Αλεξανδρόπουλος: «Θέλαμε το κάτι παραπάνω» (vid)

Gazzetta team
Αλεξανδρόπουλος: «Θέλαμε το κάτι παραπάνω» (vid)

bet365

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ήθελε και μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Μπήκαμε 30 λεπτά πολύ άσχημα, ο Ολυμπιακός μας πήρε το παιχνίδι, η κατοχή πρέπει να ήταν συντριπτική υπέρ του Ολυμπιακού. Δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί στο μαρκάρισμά μας και δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση όταν είχαμε την μπάλα. Αυτά συμβαίνουν γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, το πλάνο μας ήταν να του δώσουμε την μπάλα και να βγούμε στην αντεπίθεση, δε μας βγήκε. Όσον αφορά το τι άλλαξε, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά κάναμε ένα από τα καλύτερα 60λεπτα, 70λεπτα του πρωταθλήματος, πιστεύω έπρεπε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Πρέπει να μπαίνουμε έτσι από την αρχή του παιχνιδιού κι έτσι δεν έχουμε να φοβόμαστε κάτι».

Για την αλλαγή του: «Δεν ήξερα ότι θα μπω, μπήκα χωρίς ζέσταμα, με βοήθησαν και τα παιδιά μέσα και όλα πήγαν καλά».

Για την παρουσία του στο παιχνίδι: «Έδωσα ενέργεια, αλλά η ενέργεια δόθηκε κι από τους συμπαίκτες μου. Έδωσα την ενέργεια που χρειαζόταν, αλλά ο Μαουρίσιο ελευθερώθηκε, ο Κουρμπέλης ήταν ηγέτης από πίσω μου, ο Ζαγαρίτης έκανε το καλύτερό του παιχνίδι, όλοι δώσαμε το λυθαράκι μας και ήμασταν καλύτεροι σαν ομάδα. Όμως δεν στεκόμαστε εκεί, έπρεπε να πάρουμε τον βαθμό και ίσως κάτι παραπάνω».

Για το καλό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος: «Αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί. Μας πονάει το 1-0, θέλαμε κάτι παραπάνω, σίγουρα κερδίσαμε νοοτροπία κι αυτοπεποίθηση. Δεν στεκόμαστε εκεί δεν είμαστε ευχαριστημένοι καθόλου ούτε με τον βαθμό της ισοπαλίας, ούτε με την ήττα, να σκύψουμε το κεφάλι και να κάνουμε αυτό το σερί που χρειαζόμαστε.

Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ ποιοτική ομάδα, το σεβόμαστε, το γνωρίζουμε, αλλά βγάζουμε τα μάτια μας. Αυτό που μένει στο τέλος είναι το αποτέλεσμα, 1-0. 0-1 το προηγούμενο με τον Ατρόμητο, δεν έχουμε δικαιολογίες, πρέπει να κερδίσουμε και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε».

Για εκείνον και τον Ζαγαρίτη που είναι νέα παιδιά: «Εγώ με τον Βασίλη είμαστε 1,5 χρόνο στην ομάδα, δεν με θεωρώ μικρό, θέλω να αντιμετωπίζομαι σαν μεγάλο. Τα παιδιά με αντιμετωπίζουν ως τέτοιο, άλλα παιδιά στην ηλικία μου παίζουν Champions League, δεν είναι δικαιολογία για εμάς τώρα να μην μπορούμε να παίξουμε ολόκληρο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κι οποιαδήποτε ομάδα. Είμαστε έτοιμοι πρέπει να το δείχνουμε κάθε εβδομάδα και να βελτιωνόμαστε».

Για το νέο γήπεδο και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί εκεί: «Το σκέφτηκα, τότε θα είμαι 22 χρονών! Μακάρι, να έχουμε υγεία να μας αξιώσει ο Θεός να παίξουμε στο γήπεδο. Υπομονή όμως, να κοιτάμε το τώρα να κάνουμε πολύ δουλειά και όχι το μετά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα