Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα του «τριφυλλιού»

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα του «τριφυλλιού»

Νίκος Αθανασίου
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα του «τριφυλλιού»

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι έκανε πράξη την δοκιμή της Παρασκευής και ξεκινά στο ντέρμπι μαζί τον Μακέντα με τον Καρλίτος και τον Χουάνκαρ σε ρόλο αριστερού χαφ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστή την ενδεκάδα που επέλεξε ο Λάζλο Μπόλονι για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έκανε κάποια έκπληξη και προτίμησε εκείνους που τσέκαρε στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκινά ο Διούδης. Αριστερό μπακ ο Ζαγαρίτης, δεξί ο Σάντσες και ο Πούγγουρας με τον Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας. Μαουρίσιο και Κουρμπέλης οι δύο κεντρικοί μέσοι. Αριστερό χαφ ο Χουάνκαρ, δεξί ο Χατζηγιοβάνης, ο Καρλίτος και ο Μακέντα στην επίθεση. Το πιο πιθανό σενάριο είναι η διάταξη των «πρασίνων» να είναι 4-4-1-1 αλλά δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και το 4-5-1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα