Το «αντίο» της ΑΕΚ στον Σταυρίκο Παπαβραμίδη (pic)

Το «αντίο» της ΑΕΚ στον Σταυρίκο Παπαβραμίδη (pic)

Gazzetta team
Το «αντίο» της ΑΕΚ στον Σταυρίκο Παπαβραμίδη (pic)

bet365

Ένας από τους τελευταίους Πόντιους πρόσφυγες της πρώτης γενιάς, ο Σταυρίκος Παπαβραμίδης, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στα social media:

«Η ταυτότητά του έγραφε «Τόπος γέννησης: Τραπεζούς»…

Η ηλικία του μας είναι πραγματικά αδιάφορη γιατί όσοι τον γνωρίσαμε είτε στη Νέα Φιλαδέλφεια στην εκδήλωση του Προσφυγικού Συλλόγου «ΡΙΖΕΣ» Χαλανδρίου ή στο Μουσείο της Ακρόπολης στην εκδήλωση για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού είχαμε μείναμε άναυδοι από τη ζωντάνια του και την πνευματική του διαύγεια!

Ο γέροντας Σταυρίκος Παπαβραμίδης, από τους τελευταίους Πόντιους πρόσφυγες της πρώτης γενιάς, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

Εφυγε ευτυχισμένος τα ξημερώματα στον ύπνο του, αφού πρώτα μοιράστηκε μαζί μας τις ωραιότερες αναμνήσεις από τις αλησμόνητες πατρίδες της Ανατολής.

Αφού πρώτα μας δίδαξε τι σημαίνει Ελληνισμός και ποια είναι τα πραγματικά του σύνορα. Αφού πρώτα συγκινήθηκε σαν μικρό παιδί και για το νέο σπίτι της προσφυγιάς, που δημιουργείται, και για το Μουσείο που θα τιμήσει την καταγωγή και την ιστορία μας.

Δεν πρόλαβε τα εγκαίνια του γηπέδου μας, γιατί ο Θεός τον κάλεσε κοντά του…
Θα βρίσκεται, όμως, για πάντα εκεί!
Η μνήμη του θα είναι αιώνια ζωντανή!
Καλό ταξίδι, γέροντα!

Λαφρύν να εν’ το χώμαν…

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!»

Η ταυτότητά του έγραφε «Τόπος γέννησης: Τραπεζούς»... Η ηλικία του μας είναι πραγματικά αδιάφορη γιατί όσοι τον...

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα