Χωρίς Κουέστα στο Αγρίνιο ο Άρης

Gazzetta team
Χωρίς Κουέστα στο Αγρίνιο ο Άρης

bet365

Με 21 ποδοσφαιριστές ο Άρης θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για να τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναιτωλικό (22/11, 17:15), για την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικός κι έτσι ο Άκης Μάνζιος ανακοίνωσε τους 21 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Μοναδικός απών της αποστολής είναι ο Κουέστα, με τους Σιαμπάνη και Μπουσέ να είναι οι δύο πορτιέρε που θα ταξιδέψουν στο Αγρίνιο, για το παιχνίδι με τα «καναρίνια».

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο) για το αυριανό παιχνίδι (17:15) στο γήπεδο του Παναιτωλικού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Benalouane, Ganea, Cristian Lopez, Jeggo, Bruno Gama, Bertoglio, Sakic, Mancini, Datkovic, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα