Το «κουπί» του Φορτούνη και ο… στρατιώτης Καρλίτος

Gazzetta team
Το «κουπί» του Φορτούνη και ο… στρατιώτης Καρλίτος

bet365

Όταν μιλάμε για ντέρμπι στην Ελλάδα το πρώτο που σκεφτόμαστε είναι το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Ώρα ντέρμπι (21/11, 19:30), λοιπόν!

Οι «αιώνιοι» κοντράρονται στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ανεξάρτητα από την κατάσταση τους, τα ματς τους πάντα μας προσφέρουν πάντα συγκινήσεις.

Τρομερά ενδιαφέρον ματς και στοιχηματικά με 600+ αγορές!

Το «λαβωμένο» φαβορί Ολυμπιακός, φιλοξενεί τον στριμωγμένο στα σχοινιά και απόλυτο αουτσάιντερ, Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες έχουν εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία, με τους Πειραιώτες να είναι πρώτοι και αήττητοι στο πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό να ψάχνεται στη μέση της βαθμολογίας.

Βέβαια υπάρχουν δύο δεδομένα που δεν αποκλείουν να δούμε ένα κλειστό και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Το πρώτο και βασικότερο είναι ότι όταν παίζουν οι δύο τους, είναι πάντα ντέρμπι, ακόμα και τα τελευταία χρόνια που οι «πράσινοι» δεν είναι στα καλύτερά τους!

Το δεύτερο αφορά τα «χτυπήματα» που δέχτηκαν οι… ερυθρόλευκοι από τον ιό, καθώς οι Ελ Αραμπί και Χασάν νόσησαν στις υποχρεώσεις με τις εθνικές του ομάδες και θα απουσιάσουν ταυτόχρονα. Ακόμα μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τον Πέδρο Μαρτίνς το ότι απουσιάζει και ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Χρέη ψευτοφόρ δεν αποκλείεται να εκτελέσει ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος αναμφίβολα καλείται να τραβήξει κουπί στο ντέρμπι. Το να σκοράρει ο άσος των Πειραιωτών το συναντάμε περίπου στο 3,00 απόδοση. Αρκετά ενδιαφέρον σενάριο το να σκοράρει και να δώσει ασίστ στο 11,50!

Στον Παναθηναϊκό ο Λάζλο Μπόλονι εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή, ώστε να δουλέψει με την ομάδα του και να την προετοιμάσει για το ντέρμπι. Σε αυτό πιθανότατα θα αλλάξει και τον σχηματισμό.

Το πλάνο λόγω των συνθηκών και του βαθμού δυσκολίας είναι το φυσιολογικό. Γεμάτη η μεσαία γραμμή, προκειμένου να μπλοκάρει τον ρυθμό του Ολυμπιακού, να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. «Φτιαγμένος» κι άκρως επικίνδυνος ο Καρλίτος για το «Τριφύλλι», μπορεί να βάλει δύσκολα στην αντίπαλη άμυνα.

Στο 9,00 βρίσκουμε το να σκοράρει στο ντέρμπι και να… υποχρεώσει σε κάρτα αντίπαλο.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως πέρυσι στο Φάληρο ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 στην κανονική περίοδο και 3-0 στα πλέι οφ. Η τελευταία εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού είναι το εμφατικό 0-3 του 2014.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα