ΠΑΟΚ: «Καθαρή» η μαγνητική του Αουγκούστο, αλλά…

ΠΑΟΚ: «Καθαρή» η μαγνητική του Αουγκούστο, αλλά…

ΠΑΟΚ: «Καθαρή» η μαγνητική του Αουγκούστο, αλλά…

bet365

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ βγήκαν «καθαρές», ωστόσο δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν και δεν υπολογίζεται για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν στους προσαγωγούς, οι εξετάσεις βγήκαν «καθαρές», ωστόσο ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ συνέχισε πρόγραμμα θεραπείας διότι δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν.

«Η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά», αναφέρει χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, με τον 23χρονο χαφ να μην προλαβαίνει το ματς της Κυριακής (22/11) με τον ΠΑΣ Γιάννινα και να «τρέχει» να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση κόντρα στην PSV Αϊντχόφεν το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης (29/11) στην Ολλανδία.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (20/11) όλοι οι διεθνείς τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία και το πρόγραμμα είχε αρκετή δουλειά στις στατικές φάσεις, καθώς και μίνι δίτερμα.

Νέες εξετάσεις για τον Covid

Το πρωί της Παρασκευής (20/11) άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, υποβλήθηκαν σε νέα τεστ κορονοϊού, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και περιμένουν τα αποτελέσματα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ.

Σ’ ότι αφορά τους Γιαννούλη και Μιχάι, συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ολοκληρώνεται αύριο, με μία προπόνηση στις 10:30 στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα