Πατούλης για Βοτανικό: «Το χρωστούσαμε στις επόμενες γενιές»

Πατούλης για Βοτανικό: «Το χρωστούσαμε στις επόμενες γενιές»

Gazzetta team
Πατούλης για Βοτανικό: «Το χρωστούσαμε στις επόμενες γενιές»

bet365

Ο Γιώργος Πατούλης στάθηκε στη διπλή ανάπλαση που θα αλλάξει ριζικά την όψη της Αθήνας, τονίζοντας ότι ένα τέτοιο έργο το όφειλαν άπαντες στις επόμενες γενιές.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, σχολίασε από την πλευρά του για την ιστορική υπογραφή του μνημονίου της Διπλής Ανάπλασης: \

«Εκφράζω την ιδιαίτερη ικανοποίηση μου που σήμερα μπαίνουν τα θεμέλια για την έναρξη του εμβληματικού έργου της διπλής ανάπλασης, που θα σηματοδοτήσει την αναπτυξιακή επανεκκίνηση σε δύο σημαντικά σημεία της της Αττικής, στο Βοτανικό και στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η διοίκηση της Περιφέρειας στηρίζει από την πρώτη στιγμή τη μεγάλη προσπάθεια για την εκκίνηση των έργων της διπλής ανάπλασης και θα συμβάλλει έμπρακτα στην υλοποίηση της επένδυσης, που αφενός θα αλλάξει ριζικά την όψη σε δύο ιστορικές περιοχές στην καρδιά της Αττικής και αφετέρου εξασφαλίζει στέγη, σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Η Αττική αλλάζει σταδιακά όψη με έργα μητροπολιτικού χαρακτήρα που θα συμβάλλουν στην περιβαλλοντική της αναβάθμιση και στην αισθητή βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, με την Περιφέρεια συνεχώς παρούσα.

Σ΄αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που η χώρα μας δίνει μία μεγάλη υγειονομική μάχη, στέλνουμε μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας πως η επόμενη μέρα για την Αττική θα είναι καλύτερη, για μία Περιφέρεια-Πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης, ανοιχτή και προσβάσιμη σε όλους τους πολίτες. Το οφείλουμε στις επόμενες γενιές και θα εργαστούμε όλοι σκληρά για να το καταφέρουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα