Μολό: «Τέλος τα λόγια, ξέρουμε τι σημαίνει το ντέρμπι» (pic)

Μολό: «Τέλος τα λόγια, ξέρουμε τι σημαίνει το ντέρμπι» (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Μολό: «Τέλος τα λόγια, ξέρουμε τι σημαίνει το ντέρμπι» (pic)

bet365

Ο Γιοάν Μολό με μια φωτογραφία από το γκολ που είχε πετύχει απέναντι στον Ολυμπιακό τον πρώτο καιρό της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό έδωσε το σύνθημα για την προσεχή σπουδαία αναμέτρηση με τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Ο Γάλλος εξτρέμ που συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα στις προπονήσεις της ομάδας, είναι άνθρωπος για τέτοιες καταστάσεις γεμάτες ένταση και τεράστια σημασία, όπως συμβαίνει με τα ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Έχοντας βιώσει ένα τέτοιο ματς στο ΟΑΚΑ τον πρώτο καιρό της θητείας του στα πράσινα, ο Μολό έγραψε στα social media το μεσημέρι της Τετάρτης:

«Ξεχνάς τον πόνο, δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια, δεν χρειαζόμαστε μεγαλύτερο κίνητρο, ξέρουμε την σημασία αυτού του αγώνα για την ομάδα μας. Τέλος τα λόγια»!

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Φορτσάρει για το ντέρμπι ο Πούγγουρας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα