Αστέρας Τρίπολης: Θετικό κρούσμα κορονοϊού

Αστέρας Τρίπολης: Θετικό κρούσμα κορονοϊού

bet365

Για πρώτη φορά, ο βρέθηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού στον Αστέρα Τρίπολης.

Στον Αστέρα Τρίπολης παρουσιάστηκε θετικό κρούσμα για πρώτη φορά. Οι Αρκάδες είναι να παίξουν το Σάββατο με τη Λαμία για πρώτη φορά μετά την 1η Νοεμβρίου, αλλά φυσικά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να μην υπάρχουν πάνω από πέντε κρούσματα στην ομάδα στα νέα τεστ στα οποία θα υποβληθεί όλη η ομάδα σε δύο 24ώρα (σ.σ. την Παρασκευή).

Οι Αρκάδες πάντως έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, καθώς η σημερινή προπόνηση έχει αναβληθεί, ενώ όλοι είναι στο σπίτι τους και περιμένουν τα επαναληπτικά τεστ.

Η ανακοίνωση των Αρκάδων:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι ένα μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό σε μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε.

Ακουλουθώντας πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Η προπόνηση της Τετάρτης (18/11) αναβλήθηκε και σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς και στο προσωπικό του συλλόγου την Τετάρτη (18/11) διενεργήθηκαν τεστ ανίχνευσης Covid-19, τα οποία και θα επαναληφθούν σε δύο 24ωρα.

Το μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό απομονώθηκε και παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό με ήπια συμπτώματα. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα