Παναιτωλικός: Δέλλας και επίσημα (pics)

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Δέλλας και επίσημα (pics)

bet365

Τα «καναρίνια» ανακοίνωσαν την επιστροφή του «Κολοσσού» στην τεχνική τους ηγεσία και ο 45χρονος κόουτς έδωσε το... σύνθημα.
Μόνο η ανακοίνωση απέμενε ώστε ο Τραϊανός Δέλλας να γίνει επίσημα νέος τεχνικός του Παναιτωλικού και πλέον οριστικοποιήθηκε. Ο «Κολοσσός» βρίσκεται από νωρίς σήμερα (10/11) στο Αγρίνιο, υπό την επίβλεψή του έγινε η απογευματινή προπόνηση και πριν από λίγο επισημοποιήθηκε η επιστροφή του στον «κυανοκίτρινο» πάγκο, όπου και ήταν από τον Γενάρη του 2018 μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Μάλιστα ο ίδιος έδωσε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, το σύνθημα για «δουλειά».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας ανέλαβε σήμερα ο Τραϊανός Δέλλας. Έχοντας καταγράψει μια επιτυχημένη θητεία από τον Ιανουάριο του 2018 έως τον Μάιο του 2019, επέστρεψε στον Παναιτωλικό και πραγματοποίησε το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση στο Emileon.
Στις δηλώσεις του τόνισε: “Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, υπό διαφορετικές συνθήκες τώρα, αλλά με την ίδια όρεξη για δουλειά. Γνωρίζω ότι ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά με το υλικό που διαθέτει η ομάδα και με πολύ δουλειά, θα υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου για μια ακόμα φορά”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα