ΟΦΗ: Σε δημοπρασία μπάλα με υπογραφές για την μικρή Αναστασία

ΟΦΗ: Σε δημοπρασία μπάλα με υπογραφές για την μικρή Αναστασία

Gazzetta team
ΟΦΗ: Σε δημοπρασία μπάλα με υπογραφές για την μικρή Αναστασία

bet365

Δίπλα στην μικρή Αναστασία που δίνει τη δική της μάχη με τον παιδικό καρκίνο, στέκεται η ΠΑΕ ΟΦΗ που προσφέρει σε δημοπρασία μπάλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών που απέκτησε το καλοκαίρι.

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει η ΠΑΕ ΟΦΗ που έμπρακτα δείχνει την στήριξή της στη μικρή Αναστασία που αρχίζει το δικό της ταξίδι για την Αμερική στη μάχη που δίνει με τον παιδικό καρκίνο. Οι Κρητικοί, έβαλαν σε δημοπρασία μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των καλοκαιρινών μεταγραφών της.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ στέκεται δίπλα στην μικρή Αναστασία που ξεκίνησε το ταξίδι της για την Αμερική και προσφέρει την επίσημη μπάλα Puma υπογεγραμμένη από τις δεκατέσσερις καλοκαιρινες μεταγραφές της ομάδας.
Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr.

" Solidarity 4 Ever "».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα