Λοβέρα: «Το Γενάρη θέλω να φύγω από τον Ολυμπιακό»

Λοβέρα: «Το Γενάρη θέλω να φύγω από τον Ολυμπιακό»

Λοβέρα: «Το Γενάρη θέλω να φύγω από τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα ήθελε να πάει στη Βάσκο, ο Ολυμπιακός δεν ικανοποιήθηκε από τους Βραζιλιάνους κι ο παίκτης δηλώνει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το Λιμάνι το Γενάρη.

Η Βάσκο προσπάθησε μέχρι το τελευταίο λεπτό να πάρει τον Λοβέρα από τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα αλλά ο ελληνικός σύλλογος έπαιξε σκληρό παιχνίδι για να αφήσει τον παίκτη.

Ο Λοβέρα μίλησε στο ESPN.com.br για το θέμα λέγοντας:

«Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα πάρα πολύ να έχω πάει στη Βάσκο», είπε ο Αργεντινός παίκτης, ο οποίος αποκάλυψε - σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο - πως η ομάδα από το Ρίο αποτέλεσε το μόνο πιθανό προορισμό του.

Μάλιστα στο εν λόγω ρεπορτάζ τονίζεται ότι «όσον αφορά στο μέλλον του, ο μέσος, ο οποίος δεν χρησιμοποιείται από τον Ολυμπιακό, δήλωσε ότι θέλει να αποχωρήσει σύντομα από τον ελληνικό σύλλογο.

«Το Γενάρη θέλω να φύγω», πρόσθεσε ο παίκτης όπως υποστηρίζει το βραζιλιάνικο Μέσο.

Τονίζεται, δε, ότι κοστολογείται στα 3.000.000 ευρώ πλέον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα