Παναθηναϊκός: Διούδης και Καρλίτος οι... αναντικατάστατοι!

Παναθηναϊκός: Διούδης και Καρλίτος οι... αναντικατάστατοι!

Νίκος Μαρούδας
Παναθηναϊκός: Διούδης και Καρλίτος οι... αναντικατάστατοι!

bet365

Οι πρώτες οχτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος πέρασαν και ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει το ξεκίνημα που θα ήθελε, ωστόσο οι Διούδης και Καρλίτος είναι οι μόνοι που δεν έχουν βρεθεί εκτός ενδεκάδας. Σε όλα τα παιχνίδια, αλλά όχι ως βασικοί, έχουν αγωνιστεί και οι Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Μόνο όπως θα ήθελε δεν έχει αρχίσει η χρονιά του Παναθηναϊκού στη Super League Interwetten. Οι «πράσινοι», μετά από 8 αγώνες έχουν 9 βαθμούς έχοντας αφήσει... πίσω τους το θεωρητικά καλό πρόγραμμα, καθώς μετά την διακοπή η ομάδα του Μπόλονι έχει να αντιμετωπίσει Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Από τα πρώτα 8 παιχνίδια το «τριφύλλι» δεν έχει να κρατήσει πάρα πολλά. Ο Μπόλονι έχει να δουλέψει πολύ στη διακοπή, όμως φαίνεται πως δύο από τους ποδοσφαιριστές του δύσκολα θα χάσουν λεπτά συμμετοχής και είναι οι μόνοι που έχουν αρχίσει βασικοί και στα 8 παιχνίδια μέχρι τώρα.

Ο λόγος για τους Σωκράτη Διούδη και Καρλίτος. Είναι οι μόνοι ποδοσφαιριστές που άρχιζαν βασικοί και με τον Πογιάτος και με τον Μπόλονι, με τον Έλληνα γκολκίπερ φυσικά να είναι ο μόνος που δεν έχει χάσει λεπτό συμμετοχής. Από την άλλη, ο Ισπανός φορ, είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού με 4 τέρματα κι έχει δείξει πως όταν δεν σκοράρει οι «πράσινοι» δυσκολεύονται πάρα πολύ να βρουν δίχτυα.

Πέρα από τους Διούδη και Καρλίτος, ακόμα δύο είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί και στα 8 έως τώρα παιχνίδια όμως όχι βασικοί. Ο δεύτερος και ο τρίτος σκόρερ της ομάδας! Ο Μακέντα και ο Χατζηγιοβάνης. Οι δυο τους, δεν είχαν αρχίσει βασικοί σε ένα και δύο παιχνίδια αντίστοιχα επί Πογιάτος. Από την μέρα που ήρθε ο Μπόλονι, είναι στους 11 που ξεκινούν τις αναμετρήσεις.

Ο Ιταλός, που δεν είναι ο καλός του εαυτός μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, μετρά δύο τέρματα, ενώ ο Έλληνας εξτρέμ ένα. Σίγουρα, ο Λάζλο Μπόλονι περιμένει να δει περισσότερα κι από τους δύο, που δεδομένα θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα