Ολυμπιακός: Μέσα ο Φορτούνης με ΟΦΗ

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Μέσα ο Φορτούνης με ΟΦΗ

bet365

Ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ την Κυριακή (08/11, 15:00), έχοντας τον Κώστα Φορτούνη στην αποστολή του. Εκτός οι Βινάγκρε και Μπα.
Πού θα κάτσει η μπίλια στο Παναθηναϊκός - Ατρόμητος; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού για το εν λόγω παιχνίδι καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του ενώ από την άλλη δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Βινάγκρε λόγω ενοχλήσεων αλλά επίσης και οι Μπα, Τιάγκο Σίλβα, Ανδρούτσος, Βρουσάι και Κάιπερς.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Πέπε, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούνο, Λοβέρα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Σουντανί, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα