Σάκχοφ: «Θα επιστρέψω σύντομα» (pic)

Σάκχοφ: «Θα επιστρέψω σύντομα» (pic)

Κώστας Τόπας
Σάκχοφ: «Θα επιστρέψω σύντομα» (pic)

bet365

Ο Γεβχέν Σάκχοφ φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, για την περιπέτεια που περνάει με τον κορονοϊό.

Η Super League Interwetten, προχώρησε στην αναβολή του αγώνα Άρης-ΑΕΚ, μετά τα κρούσματα κορονοϊού που έγιναν γνωστά τις τελευταίες ώρες, στο στρατόπεδο της Ένωσης.

Στην ΑΕΚ βρέθηκαν έξι κρούσματα κορονοϊού με την επιστροφή της ομάδας από την Ουκρανία. Μεταξύ αυτών κι ο Γεβχέν Σάκχοφ, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media γι’ αυτή την περιπέτεια που περνά, αν και ασυμπτωματικός.

«Βρέθηκα θετικός σε τεστ Covid 19. Θα μου λείψετε αλλά θα σας δω σύντομα. Εύχομαι σε όλους σας να είστε υγιείς», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του Ουκρανού μέσου.

Διαβάστε επίσης:

I have done positive test on COVIDI will miss you see you I wish for all of you to be healthy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evgen Shakhov (@shakhov28) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα