Αστέρας Τρίπολης: Σημαντικά δώρα σε ακριτικά νησιά (pics)

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Σημαντικά δώρα σε ακριτικά νησιά (pics)

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης αποδεικνύει για άλλη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και συμμετέχει στο «Ζήσε Αθλητικά», στέλνοντας υλικά σε ακριτικά νησιά που έχουν ανάγκες.

Η σχετική ενημέρωση των Αρκάδων:

«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, με μακρά ιστορία και βαθιά ευαισθητοποίηση προς το κοινωνικό σύνολο, στηρίζει τη νέα μας δράση του προγράμματος "Ζήσε Αθλητικά" για τον μήνα Νοέμβριο, με τηλεπισκέψεις στα Δημοτικά σχολεία των ακριτικών νησιών μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών σύνδεσης (Skype, Zoom, Webex).

Με σύνθημα το "Ζήσε Αθλητικά" ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αναλαμβάνει εξολοκλήρου την διάθεση και την αποστολή αθλητικού εξοπλισμού στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων των ακριτικών νησιών, στα οποία θα "ταξιδέψουμε" παρέα με Έλληνες Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές!

Οι πρώτες αποστολές έχουν ήδη ξεκινήσει το ταξίδι τους για τα ακριτικά νησιά των Αρκιών και του Καλάμου. Ο μικρός Χρήστος, ο μοναδικός μαθητής του Δημοτικού Σχολείου των Αρκιών, θα παραλάβει την φανέλα της ομάδας, μαζί με μπάλες, γραφική ύλη και αναμνηστικά. Εξίσου μεγάλο είναι και το πακέτο δώρων που θα παραλάβουν οι 7 μαθητές του μονοθέσιου Δημοτικού Σχολείου στον Κάλαμο το οποίο περιλαμβάνει μία φανέλα και μπάλα για κάθε παιδί.

Το επόμενο προγραμματισμένο "ταξίδι" είναι την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Σχολείο του νοτιότερου σημείου όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης, της Γαύδου, με συνταξιδιώτη τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της νέας αποστολής,

Ευχόμαστε από καρδιάς οι μικροί μαθητές να ευχαριστηθούν τα δώρα τους και να συνεχίσουν να "Ζουν Αθλητικά"!».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα