Πινακάς: Η... εκτόξευση στα γκολ και το «κυνήγι» του Ελ Αραμπί! (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Πινακάς: Η... εκτόξευση στα γκολ και το «κυνήγι» του Ελ Αραμπί! (pics & vids)

bet365

Ο Δημήτρης Πινακάς με τα 2 γκολ του απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε τα 4 τέρματα σε 341 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα και είναι 2ος πίσω από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί των 5 γκολ σε 339 λεπτά!
Γεννημένος το 2001 ο επιθετικός της ΑΕΛ σκόραρε δις με αντίπαλο τον ΠΑΣ δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 2-1. Αυτή η εξέλιξη τοποθετεί τον Δημήτρη Πινακά ως 2ο σκόρερ της Super League Interwetten πίσω από τον γκολεαδόρ του Ολυμπιακού και περσινό πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, Γιουσέφ Ελ Αραμπί των 5 γκολ. Από 4 γκολ έχουν και οι Καρλίτος, Τάσος Δουβίκας και Χερόνιμο Μπαράλες.
Εάν το δούμε σε αριθμούς ο Πινακάς έχει τη 2η καλύτερη επίδοση με γκολ ανά λεπτά συμμετοχής στην πρώτη τη τάξει κατηγορία πίσω από τον Ελ Αραμπί. Ο Πινακάς απέναντι στον ΠΑΣ είχε 2 γκολ σε 3 τελικές σε 98 λεπτά. Ειδικότερα:
Ελ Αραμπί5 γκολ339 λεπτά σε 5 αγώνες
Πινακάς4 γκολ*341 λεπτά σε 6 αγώνες
Καρλίτος4 γκολ639 λεπτά σε 7 αγώνες
Δουβίκας4 γκολ648 λεπτά σε 7 αγώνες
Μπαράλες4 γκολ564 λεπτά σε 6 αγώνες
* Ο Πινακάς έχει ένα γκολ με πέναλτι, όπως και ο Μπαράλες έχει σκοράρει με πέναλτι. Οι φωτογραφίες είναι από το επίσημο site της Λίγκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα