ΟΦΗ: Εκτός ο Γρίβας

ΟΦΗ: Εκτός ο Γρίβας

Gazzetta team
ΟΦΗ: Εκτός ο Γρίβας

bet365

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν θα ενσωματωθεί και στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων
Ατυχος στάθηκε ο Φροίξος Γρίβας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ διεκδικούσε θέση στο αρχικό σχήμα των Κρητικών ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ είχε κληθεί και στην Εθνική Ελπίδων για τα επερχόμενα παιχνίδια της. Ομως τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο, ενώ δεν θα ενσωματωθεί και στην αποστολή της U21.
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Με τον Abdul Weiss να προπονείται κανονικά, ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης (4/11) η προπόνηση της ομάδας μας, με την οποία συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Ο Φροίξος Γρίβας έκανε θεραπεία, λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο. Ο Adil Nabi δεν προπονήθηκε, όπως και ο Νίκος Μαρινάκης, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο.
Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχαν για μια ακόμη ημέρα οι Πραξιτέλης Βούρος, Κώστας Γιαννούλης, Juan Neira και Nazareno Solis.
Ο Adrian Sardinero ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία. Ο Felipe Souza έκανε θεραπεία.
Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν για μια ακόμη ημέρα οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης.
Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, ενδυνάμωσης, μεταβιβάσεων, τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι.
Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (5/11), στις 10:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα