Άρης: Προτιμότερη η αναβολή από το ξεσπίτωμα

Άρης: Προτιμότερη η αναβολή από το ξεσπίτωμα

Άρης: Προτιμότερη η αναβολή από το ξεσπίτωμα

bet365

Εφόσον εκτιμηθεί ότι δεν επικρατούν συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα (8/11, 19:30) με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης», στον Άρη είναι κατά του ορισμού της αναμέτρησης σε άλλο γήπεδο αλλά στη μετάθεση της σε άλλη ημερομηνία.

Η απαγόρευση διεξαγωγής αγώνων εγχώριων Πρωταθλημάτων στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από απόφαση του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, προφανώς διατηρεί… στον αέρα τον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ, επί τούτου εξάλλου συνεδριάζει το δ. σ. της Interwetten Superleague. Στο τραπέζι βέβαια παραμένει ως προβληματισμός το γεγονός ότι έχει επιτραπεί η διεξαγωγή δύο ευρωπαϊκών αναμετρήσεων στη Θεσσαλονίκη καθώς αύριο (4/11) η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Μπενφίκα στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ και την Πέμπτη (5/11) η αντίστοιχη αντρική θα φιλοξενήσει την Αϊτχόφεν για τους ομίλους του Europa League.

Στη συζήτηση που έχει «ανοίξει» περί αλλαγής της έδρας του Κυριακάτικου (8/11) αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ, οι Θεσσαλονικείς είναι αρνητικοί όπως και σε κάθε ενδεχόμενο νέου… ξεσπιτώματος. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν μπήκαν σε διαδικασία διερεύνησης χρησιμοποίησης άλλης έδρας, πέραν του ότι αυτή είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί.

Γενικώς, στον Άρη εκτιμούν ότι στο πλαίσιο εξυπηρέτησης της αθλητικής ισονομίας κι εφόσον επισημοποιηθεί ότι δεν επικρατούν οι συνθήκες για τη διεξαγωγή του αγώνα στην προβλεπόμενη ημερομηνία, αυτός θα πρέπει να μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία ούτως ώστε να γίνει στο «Κλ. Βικελίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα