Βόλος: «Αρκετά ταλαιπώρησε την ελληνική διαιτησία ο Σιδηρόπουλος»

Βόλος: «Αρκετά ταλαιπώρησε την ελληνική διαιτησία ο Σιδηρόπουλος»

Gazzetta team
Βόλος: «Αρκετά ταλαιπώρησε την ελληνική διαιτησία ο Σιδηρόπουλος»

bet365

Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος του αγώνα με την ΑΕΛ από τον Τάσο Σιδηρόπουλο και τον καλεί να παραιτηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Περισσότερο κι από την τραγική διαιτησία του στον αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕΛ, απογοητεύει η στάση και συμπεριφορά του…διεθνούς διαιτητή Σιδηρόπουλου, που παρά την καθολική αποδοκιμασία, από ειδικούς και μη, της απόλυτα “εσφαλμένης” απόφασής του για την αποβολή του Ριένστρα, δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει τουλάχιστον μία συγγνώμη, καθώς αλλοίωσε το αποτέλεσμα.

Μια ανάγκη που αισθάνονται όλοι οι σοβαροί και υπεύθυνοι παράγοντες κάθε χώρου που καλούνται να λάβουν καθοριστικές αποφάσεις και υποπίπτουν σε ακούσια λάθη. Οπότε εικάζουμε ή ότι ο Σιδηρόπουλος υπέπεσε σε μη ακούσιο “λάθος”, γνωρίζοντας τι ακριβώς αποφάσιζε ή ότι δεν είναι ικανός να λειτουργεί ως υπεύθυνος και σοβαρός κριτής οπότε και οφείλει να παραιτηθεί. Αρκετά ταλαιπώρησε την ελληνική διαιτησία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα